Menu
C+A
Search
 
 

New Canteen for Glasdon

Glasdon UK Ltd is a long established local company with around 200 employees at their Preston New Road site. The Company took the decision to make a significant investment to refurbish and extend the canteen into a neighbouring office, since the previous works canteen was dated, small and underutilised.

The aim of the refurbishment was to provide a high quality environment similar to one with more of a contemporary styled coffee shop feel where both office and warehouse staff could enjoy breaks, lunchtimes and entertain visitors. In addition to this the subsidised offerings and coffee shop style has improved staff moral, provided better working conditions and created a hub for members of staff and visitors to relax and socialise during the working day.

Cassidy + Ashton worked with the constraints of the existing space yet created a unique design transforming the interior space beyond recognition. The combination of feature curved timber ceilings and coffered areas allowed interest whilst still affording plenty of height within the space. Floor finishes were chosen to harmonise with the ceiling appearance with flexibly bright and attractive furniture selected to modernise the space to bring an element of colour and vibrancy whilst allowing different seating options for staff and visitors.

Go Back

  • Location: Blackpool
  • Client: Glasdon Group
  • Type: Refurbishment
  • Status: Completed

Gallery

Sign up to our newsletter

More Work